Του Γ.Κατσιάνη
Σοκ στην κοινωνία των Γιαννιτσών προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος σε τροχαίο δυστύχημα του 51χρονου επιχειρηματία, Παύλου Παυλίδη.
Το μοιραίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο 35ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης. όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο επιχειρηματίας συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό.
Η τραγική ειρωνεία είναι ότι το φορτηγό ανήκε σε εταιρεία του άτυχου 51χρονου!
Όμιλος επιχειρήσεων Παυλίδη
Πρόσφατα, ο Παύλος Παυλίδης μαζί με τα άλλα τρία αδέλφια του ανέλαβαν τα ηνία του επιχειρηματικού ομίλου “Π&Π Παυλίδη” από τον πατέρα τους, Πρόδρομο.
Εκτός από την γνωστή κονσερβοποιία, ο όμιλος Παυλίδη περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις εταιρίες Pavlides Cotton Ginnery, Τσιμέντα Πέλλας και Ασβεστοποιΐα Δομική, με κύκλο εργασιών που υπερβαίνει τα 200 εκατομμύρια ευρώ και περισσότερους από 500 εργαζόμενους.