Thursday , 28 March 2024

Στην Ξάνθη σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης

Την Ξάνθη επισκέπτεται σήμερα από το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Στις 10:30 το πρωί ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης όπως και θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και επαγγελματίες της περιοχής. Στις 13:30 μ.μ. ο πρωθυπουργός θα παραστεί στην παρουσίαση του αναπτυξιακού προγράμματος Θράκης, στο ξενοδοχείο «Chris and Eve Mansion» στην Κομοτηνή. Στις 19:00 το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.
Αύριο, Σάββατο, στις 09:00 το πρωί, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα περιφερειακά μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Αλεξανδρούπολη. Στις 11:00 π.μ. θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή έναρξης κατασκευής της Μονάδας Ηλεκτροπαραγωγής Αλεξανδρούπολης την οποία και θα εγκαινιάσει. Το μεσημέρι του Σαββάτου θα επιστρέψει στην Αθήνα.
Τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συνοδεύουν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς, ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη και γενικοί γραμματείς των υπουργείων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *