Friday , 26 April 2024

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του μαστροπού αστυνομικού που εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη

Δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά από τις πιέσεις της αντιπολίτευσης αλλά και της κοινής γνώμης τα στοιχεία του 39χρονου αστυνομικού που κακοποιούσε και εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη.

Παρά το γεγονός ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε εδώ και μέρες και ο απότακτος αστυνομικός συνελήφθη, προκάλεσε εντύπωση η καθυστέρηση της δημοσιοποίησης των στοιχείων του. Μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες αστυνομικού, ο οποίος συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Πρόκειται για τον  Δημήτριο Μπουγιούκο του Ελευθερίου και της Παρασκευής, γεννηθείς στις 16-11-1982 στην Αθήνα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

“Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας, για τον κολασμό αδικημάτων και για τον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων εμπορίας ανθρώπων ή βιασμού, που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμή της παρούσης. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-8779700 της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας”.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Παρασκευή, ο τρίτος άνδρας που συνελήφθη για την υπόθεση κακοποίησης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας. Κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του. Ο κατηγορούμενος φέρεται απολογούμενος να αρνήθηκε τις κατηγορίες της εμπορίας ανθρώπου και παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών που αντιμετωπίζει. Ωστόσο, ανακρίτρια και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του και με ομόφωνη γνώμη του έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή. Σε δήλωση του ο συνήγορος του κατηγορούμενου Αστέριος Τριανταφύλλου τόνισε ότι σε τέτοιου είδους δικογραφίες τα θύματα ποτέ δεν είναι ένα. «Σήμερα δεν τελείωσε κάτι αλλά ξεκινάει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τριανταφύλλου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *