Thursday , 25 April 2024

Στη Δράμα σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης

Εξορμήσεων…συνέχεια για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος μεταβαίνει σήμερα, Σάββατο στη Δράμα.

Στις 16:30 ο κ. Ανδρουλάκης θα έχει συνάντηση με παραγωγικούς φορείς στο Εργατικό Κέντρο της πόλης ενώ στις 6 το απόγευμα θα μιλήσει στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας.

“Βολές” κατά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Εξάλλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής υπογράμμισε την ανάγκη προστασίας της κύριας κατοικίας των αδύναμων δανειοληπτών και επέκρινε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική που ακολούθησαν επ’ αυτού.

«Ο κ. Τσίπρας, ο κ. Τσακαλώτος και όλη η παρέα του ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν: “Σεισάχθεια, μην πληρώνετε”. Και αντί για σεισάχθεια, το 2015 παραδίδουν καθολικά στα funds τα κόκκινα δάνεια των Ελλήνων και το 2019 ψαλιδίζουν την κάλυψη του “νόμου Κατσέλη”, του νόμου του ΠΑΣΟΚ του 2010. Η Νέα Δημοκρατία υποστήριζε πως θα λύσει το πρόβλημα. Το 2020 καταργεί πλήρως την κάλυψη της πρώτης κατοικίας. Και όχι μόνο αυτό. Τι άλλο είδαμε; Να έχουν σύμβουλο για τα κόκκινα δάνεια τον γιο του Πάτση. Δεν έχουν κανένα ηθικό δικαίωμα να κουνούν το δάκτυλο στην κοινωνία, γιατί πλήρωσε τον λαϊκισμό των δύο αυτών κομμάτων», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *