Thursday , 28 March 2024

Στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η Θεσσαλονίκη αποτέλεσε τον τρίτο σταθμό της περιοδείας που πραγματοποιεί στην Κεντρική Μακεδονία ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τις Σέρρες και το Κιλκίς.

Το μεσημέρι, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήπιε καφέ στο “Ολύμπιον” με τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ και Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ολιγόλεπτη συνάντηση με τους υποψηφίους, παρουσία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, του προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Λάζαρου Κυρίζογλου και τοπικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε πως ο εκλογικός αγώνας βρίσκεται στην τελική ευθεία και γι’ αυτό ζήτησε απ’ όλους εγρήγορση, χαρακτηρίζοντας κρίσιμη τη μάχη της Κυριακής 7 Ιουλίου.

Επιπλέον, ο κ.Μητσοτάκης ανανέωσε το ραντεβού για την προσεχή Παρασκευή 5 Ιουλίου καθώς επέλεξε να κλείσει τις προεκλογικές του ομιλίες στη Θεσσαλονίκη.

Κατά την διάρκεια της ολιγόωρης παραμονής του στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνομίλησε με πολίτες στην πλατεία Αριστοτέλους, γευμάτισε σε κεντρικό ξενοδοχείο και το απόγευμα, αναχώρησε για τη Χαλκιδική.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *