Thursday , 18 April 2024

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα το πανελλήνιο συνέδριο μεσιτών

Της Σοφίας Ξανθοπούλου

Η Ομοσπονδία Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος διοργανώνει Πανελλαδικό Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη, σήμερα στο Μακεδονία Παλλας   από τις 16:00 έως τις 21:00 στην αίθουσα ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Ι.
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι οι  τάσεις της αγοράς, οι νέες μορφές επιχειρηματικών συνεργασιών στην αγορά ακινήτων, οι προοπτικές του Real Estate  στην Ελλάδα , ο νέος φορολογικός νόμος , το πώς θα έρθουν οι επενδύσεις στην χώρα μας , αλλά και ο ρόλος των μεσιτών σε αυτο πλαίσιο.
Σε δηλώσεις του στο thesseconomy ο πρόεδρος του συλλόγου μεσιτών Θεσσαλονίκης Άγγελος Πασαλίδης ανέφερε ότι ” η ομοσπονδια μεσιτών ελλαδος την οποία έχω και την τιμή να υπηρετώ ως μελος του ΔΣ διοργανώνει σήμερα στην πόλη μας ένα πανελλαδικό συνέδριο που αφορά μόνο τους μεσίτες και ως στόχο έχει την αναγωγή μας σε άριστους εκπροσώπους του real estate στην χώρα μας. Με στόχο την πιστοποίηση όλων των μεσιτών αλλά και επένδυοντας στην γνώση γύρω από το αντικειμένο μας , κάνουμε μια σοβαρή προσπάθεια να γίνουμε ακόμα καλύτεροι , με γνώσεις, και κατάρτιση ετσι ώστε να επιτυγχανουμε το καλυτερα δυνατό και αμμεσο αποτέλεσμα σε κάθε μορφή διαμεσολάβησης. Σε μια χώρα γεμάτη προκλήσεις με παγκόσμιο επενδυτικό θα έλεγα ενδιαφέρον θα πρέπει εμείς να επενδύσουμε στην παροχή υπηρεσιών ,εκπροσωπώντας την επάξια . Η Θεσσαλονίκη μας στο στόχαστρο του μεγάλου αυτού νέου κύματος ενδιαφέροντος θα ανταπεξέλθει άριστα με συνέπεια και ευθύνη. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που επιλέχθηκε η πόλη μας για την διοργάνωση του συνεδρίου αυτού”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *