Friday , 29 March 2024

Στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης αύριο το απόγευμα ο “Παγκόσμιος Χορός για το Νερό” – Παράλληλο event σε 170 περιοχές του πλανήτη!

Με μια πλειάδα δράσεων στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης συμμετέχει η χώρα μας στον Παγκόσμιο Χορό για το Νερό (Global Water Dances-GWD), αύριο, Σάββατο 15 Ιουνίου, από τις 6 έως τις 9 μ.μ.

Η εκδήλωση αυτή, στην οποία συμμετέχουν χορευτές σε 170 περιοχές στον κόσμο και πραγματοποιείται ανά διετία, με θεματική αφιερωμένη πάντοτε στον πλανήτη και τον άνθρωπο, φέτος σύμφωνα με την καλλιτεχνική διευθύντρια του οργανισμού GWD, Vannia Ibarguen, θα είναι η μεγαλύτερη από τότε που ξεκίνησε, το 2011, με παραστάσεις σε ποτάμια, λίμνες, παραλίες,πάρκα, πισίνες κ.ο.κ.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν για το κοινό και κάθε παράσταση καταλήγει δίνοντας την ευκαιρία στους θεατές να συμμετέχουν στους χορούς.

Στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δράσεις σε όλους τους κήπους της παραλίας από τις 18:00 έως τις 20:00 με την στήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης και των Φίλων Νέας Παραλίας και το εevent θα κορυφωθεί με τον παγκόσμιο χορό και την τελετή λήξης του Global Water Dances στις Ομπρέλες Ζογγολόπουλου, υπό τον ήχο των συγκροτημάτων τύμπανων Ritmo Naturezza και Parana από τις 20:00 έως τις 21:00. Η δράση θα κορυφωθεί στις 21:00 με τον παγκόσμιο χορό και την τελετή λήξης του Global Water Dances στις Ομπρέλες Ζογγολόπουλου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *