Friday , 29 March 2024

Στη Χαλκιδική τα ινδικά καλλιστεία “Mrs. India Worldwide! ” – Στις 18 Οκτωβρίου

Με τη συμμετοχή συνολικά 172 Ινδών καλλονών θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχειακό συγκεότημα «Porto Carras» στη Χαλκιδική ο διαγωνισμός ομορφιάς για την στέψη της Mrs. India Worldwide!

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός ομορφιάς Haut Monde Mrs. India Worldwide που διεξάγεται επί 9 χρόνια με μεγάλη επιτυχία, θα πραγματοποιηθεί φέτος, όπως έγινε γνωστό στο πλαίσιο της πρόσφατης 84ης ΔΕΘ, όπου η Ινδία συμμετείχε με την ιδιότητα της “Τιμώμενης Χώρας” στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Porto Carras» στη Σιθωνία.

Στο φημισμένο διαγωνισμό ομορφιάς συμμετέχουν Ινδές παντρεμένες γυναίκες που ζουν στην Ινδία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίες επιζητούν να ζήσουν το όνειρο της στέψης Mrs. India Worldwide 2019.

Η εκδήλωση, σύμφωνα με πληροφορίες που αναγράφονται στη σχετική πρόσκληση, θα περιλαμβάνει talent show, θα υπάρχει έντονο χρώμα bollywood, ενώ οι διαγωνιζόμενες θα πάρουν μέρος στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθούν για τους σκοπούς του Π.Α.Σ.Γ. ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *