Friday , 19 April 2024

Στις λαϊκές αγορές της Τούμπας και της Άνω Πόλης ο Γιώργος Ορφανός

Τις λαϊκές αγορές της Τούμπας, στην οδό Κλεάνθους και αυτήν της Γ’ Δημοτικής Κοινότητας, στην οδό Γκράτσιου, επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Γιώργος Ορφανός, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.

Ο Γιώργος Ορφανός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς, πωλητές και κατοίκους των περιοχών και να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» κατέγραψε τα προβλήματα όπως η ανάγκη για συντεταγμένη λειτουργία των λαϊκών αγορών και το κυκλοφοριακό και υπογράμμισε ότι το αναρτημένο στην ιστοσελίδα του πρόγραμμα του συνδυασμού του, δίνει απαντήσεις στη συντριπτική πλειοψηφία των θεμάτων που του τέθηκαν.

«Συζητήσαμε με παραγωγούς, πωλητές, αγοραστές και κατοίκους των λαϊκών αγορών, ακούσαμε και καταγράψαμε τα αιτήματα που μας μετέφεραν. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών βρίσκει απάντηση μέσα από το πρόγραμμά μας. Επίσης, τους υπενθυμίσαμε τις προγραμματικές μας θέσεις για τη συντεταγμένη λειτουργία των λαϊκών αγορών και την απαιτούμενη καθαριότητα στην ευρύτερη περιοχή μετά το τέλος της λειτουργίας τους. Τονίσαμε σε όλους ότι θα υπάρξει εφαρμογή των νόμων προς κάθε κατεύθυνση. Όλοι μαζί θα πετύχουμε. Το είπαμε, θα το κάνουμε», τόνισε ο Γιώργος Ορφανός.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *