Tuesday , 23 April 2024

Στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου εντάχθηκε και ο Παλαμάς Καρδίτσας

Την τροφοδότηση του δικτύου διανομής του Παλαμά Καρδίτσας, στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανάπτυξης 2019-2023, εγκαινίασε η ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

Όπως τόνισε κατά την τελετή αφής της φλόγας του αερίου ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Λεωνίδας Μπακούρας, κύριοι άξονες της στρατηγικής της εταιρείας είναι η άρτια οργανωτική της λειτουργία, η συνέπεια του προγραμματισμού της, οι καινοτόμες δράσεις της με κύριο μέλημα της την ασφάλεια του δικτύου διανομής, στοιχεία που όπως σημείωσε,συνθέτουν τη συνεχώς αναπτυξιακή της πορεία, καταδεικνύοντας τη ως πρότυπο λειτουργίας.

Στη Θεσσαλία ήδη επωφελούνται από την χρήση του φυσικού αερίου 13 περιοχές και αναμένεται να τροφοδοτηθούν επιπλέον για το 2019, οι Σοφάδες του νομού Καρδίτσας και η Αγιά του νομού Λάρισας.

“Ο συνολικός αριθμός συμβολαίων στην περιοχή ξεπερνά τις 107.000 για οικιακή, εμπορική και βιομηχανική χρήση, με ενεργό δίκτυο 940 χιλιομέτρων χαμηλής πίεσης 4 bar και 105,5 χιλομέτρων πίεσης 19 bar”, υπογράμμισε ο κ. Μπακούρας.

Από την πλευρά της, η διευθύντρια ανάπτυξης δικτύου και νέων συνδέσεων, κα Καλογήρου αναφέρθηκε στο μεγάλο ενδιαφέρον των δημοτών, σημειώνοντας πως οι αιτήσεις σύνδεσης ξεπερνούν τις 1200, εκ των οποίων οι 125 έχουν υπογράψει σύμβαση σύνδεσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *