Friday , 29 March 2024

Στ.Καλαφάτης: “Η νέα χρονιά να σημάνει το τέλος της εισαγόμενης ακρίβειας που ροκανίζει τα εισοδήματα των πιο αδύναμων”

Να σημάνει η νέα χρονιά “το τέλος της εισαγόμενης ακρίβειας που ροκανίζει τα εισοδήματα των πιο αδύναμων” και να φέρει αύξηση εισοδημάτων για όλους και δουλειά στους άνεργους εύχεται στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του ο υφυπουργός Εσωτερικών (αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης, σημειώνοντας πως η Κυβέρνηση έκανε και κάνει ό,τι μπορεί για αυτό.

“Εύχομαι οι μέρες αυτές – αναφέρει ο κ.Καλαφάτης – να πλημμυρίσουν αγάπη τα σπίτια σας. Να είναι μέρες γιορτής για κάθε οικογένεια κι ακόμη περισσότερο για τα παιδιά. Να περάσετε χαρούμενα με υγεία πάνω απ΄όλα και κάθε καλό. Αλλά και να μεταφέρετε -να μεταφέρουμε όλοι- παντού όπου μπορούμε έμπρακτα την αγάπη μας. Να νιώσουμε πως  κάναμε κάτι για να γιορτάσει μια οικογένεια που έχει ανάγκη, να γελάσει ένα παιδί που δεν είχε παιχνίδι.

Εύχομαι η νέα χρονιά -όσες δυσκολίες κι αν κουβαλά- να σημάνει το τέλος της εισαγόμενης ακρίβειας που ροκανίζει τα εισοδήματα των πιο αδύναμων. Να φέρει αυξήσεις στα εισοδήματα όλων και δουλειές για τους άνεργους. Να φέρει υγεία σε όσες και όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα. Να φέρει συλλογική πρόοδο και ατομική προκοπή. 

Κάναμε και κάνουμε ό,τι μπορούμε γι΄αυτό. Και έτσι θα συνεχίσουμε. 

Με αισιοδοξία  γιατί -παρά τις παγκόσμιες κρίσεις-  η Πατρίδα μας, γίνεται σήμερα πιο ισχυρή  οικονομικά, γεωπολιτικά, στρατιωτικά. 

Με περηφάνια γιατί η Ελλάδα σήμερα είναι αφοσιωμένη στην ειρήνη, αλλά και αποφασισμένη να υπερασπίζεται, με όλες τις δυνάμεις της, τη γη και τις θάλασσές της, τα δίκαια και τα δικαιώματά της.  

Αλλά και με σταθερό βηματισμό στο δρόμο που μας πάει πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο μπροστά. Για την Ελλάδα που θέλουμε και μπορούμε. Για τη Θεσσαλονίκη που κερδίζει όσα αξίζει και δικαιούται. 

Καλά Χριστούγεννα! Καλή Πρωτοχρονιά. Καλή Χρονιά σε όλες και όλους!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *