Tuesday , 16 April 2024

Στ.Πέτσας: 4,9 εκατ.ευρώ για φωτοβολταϊκά συστήματα στον Δήμο Θερμαϊκού – “Καμιά σκέψη για αλλαγή του εκλογικού νόμου”

Μια «μεγάλη δεξαμενή έργων» στον Δήμο Θερμαϊκού που θα εξοικονομούν ενέργεια, με περιβαλλοντικό αποτύπωμα, και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών, συνολικού προϋπολογισμού 4,9 εκατ.ευρώ, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα την περιοχή, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γιώργο Τσαμασλή και συμμετείχε σε σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα τα προβλήματα του τόπου.

Αναλυτικότερα, όπως γνωστοποίησε ο κ. Πέτσας σήμερα πέρασε από την Επιτροπή Αξιολόγησης η έγκριση προϋπολογισμού 4,9 εκατομμυρίων ευρώ για τη χρήση φωτοβολταϊκών συστημάτων που εξοικονομούν ρεύμα στην ύδρευση και στην αποχέτευση.

Μέχρι το τέλος Απριλίου ακολουθούν:

– Η αγροτική οδοποιία, προϋπολογισμού περίπου 1,9 εκατ.ευρώ, που αφορά δρόμους μήκους 50 χιλιομέτρων, οι οποίοι θα στρωθούν με άσφαλτο ή χαλίκι.

– Η μεγάλη αστική ανάπλαση προϋπολογισμού 6,2 εκατ.ευρώ.

– Η διαχείριση των απορριμμάτων και της ανακύκλωσης.

Καμιά σκέψη για αλλαγή του εκλογικού νόμου

Ερωτηθείς σχετικά από δημοσιογράφους για δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για σενάρια αλλαγής του εκλογικού νόμου από την κυβέρνηση, ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών απάντησε: «Δεν υπάρχει καμιά σκέψη, καμιά προετοιμασία στο Υπουργείο Εσωτερικών για αλλαγή του εκλογικού νόμου»/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *