Friday , 29 March 2024

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου θα πραγματοποιήσουν οι επαγγελματίες της εστίασης

Του Γ. Κατσιάνη

Μπαράζ κινητοποιήσεων ετοιμάζουν οι επαγγελματίες της εστίασης, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν την κυβέρνηση για τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κλάδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesseconomy.gr, οι επαγγελματίες προσανατολίζονται στην πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου ενώ την ίδια ημέρα, ανάλογες συγκεντρώσεις θα γίνουν και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

Η απόφαση ελήφθη κατά της διάρκεια μαραθώνιας τηλεδιάσκεψης που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) με την συμμετοχή 50 πρωτοβάθμιων σωματείων της χώρας.

«Οι αποφάσεις για τα μέτρα λαμβάνονται χωρίς να ακούγεται καν η γνώμη των επαγγελματιών  που αντιλαμβάνονται το ντόμινο των δυσμενών συνεπειών και λουκέτων που έρχονται», τονίζεται, μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΠΟΕΣΕ.    

Να σημειωθεί ότι την προσεχή Τρίτη 2 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί νέα τηλεδιάσκεψη μεταξύ της ΠΟΕΣΕ και των πρωτοβάθμιων σωματείων, προκειμένου να καθοριστούν οι λεπτομέρειες των κινητοποιήσεων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *