Friday , 19 April 2024

Συγκεντρώσεις, διαμαρτυρίες και εργασίες στη Θεσσαλονίκη

Συγκεντρώσεων συνέχεια και σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Στις 12:30 μετά το μεσημέρι έξω από το ΚΔΑΠ Σταυρούπολης (Τριποτάμου 35, απέναντι από το στάδιο Αμπελοκήπων) η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δυτικής Θεσσαλονίκης έχει προγραμματίσει συγκέντρωση αλληλεγγύης έπειτα από καταγγελία των εργαζομένων πως είναι απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες.
Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα το απόγευμα στις 18:00 στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας με Τσιμισκή άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου αναμένεται να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους προς τον απεργό πείνας Θάνο Χατζηαγγέλου που ζητά τη μεταγωγή του από τον Κορυδαλλό στο σωφρονιστικό ίδρυμα τις Νιγρίτας.


Εργασίες στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας
Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού της τάφρου επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας. Τα έργα αρχίζουν από τις επτά το πρωί και πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Πιο αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν εργασίες στο τμήμα της εξόδου Ν. Πέλλας προς Γιαννιτσά. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου. Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το τμήμα Τροχαίας Πέλλας και υπάρχουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων στη διάρκεια των εργασιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *