Friday , 19 April 2024

Συγκλονίζει το τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία – Μία 15χρονη νεκρή, η αδερφή και η μητέρα της νοσηλεύονται

Ανταπόκριση από Ημαθία:

Συγκλονίζει το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο βρήκε ακαριαίο θάνατο μια 15χρονη στην Παλαιόχωρα Ημαθίας.

Οδηγός, που κινούνταν σύμφωνα με μαρτυρίες με μεγάλη ταχύτητα, παρέσυρε και εγκατέλειψε χθες στις 22.15 μητέρα με τα δυο της παιδιά ηλικίας 12 και 15 ετών ,σε κεντρικό δρόμο στην είσοδο του χωριού Παλαιόχωρα Ημαθίας.

Μάλιστα η 15χρονη εκσφενδονίστηκε σε απόσταση 50 μέτρων από το σημείο της παράσυρσης και για να εντοπιστεί το άψυχο σώμα της χρειάστηκε να ενημερώσει η 37χρονη μητέρα ότι υπήρχε και άλλο παιδί που παρασύρθηκε.

Η μητέρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο Βέροιας με βαριά κατάγματα σε όλο της το σώμα έχει υποβληθεί και σε δεύτερο χειρουργείο. Η 12χρονη κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Φέρει πολλαπλά κατάγματα στα πόδια και στο κεφάλι και η κατάστασή της κρίνεται σταθερή.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, που μετά την παράσυρση εξετράπη της πορείας του, εξαφανίστηκε και αναζητείται. Σύμφωνα με μαρτυρίες είναι συγγενικό πρόσωπο με τη μητέρα και τα δυο της παιδιά και είναι γνωστός τόσο στην περιοχή όσο και στις αστυνομικές αρχές. Για τη σύλληψη του δράστη έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *