Tuesday , 23 April 2024

Συλλυπητήρια ΟΕΕΘ-ΕΕΘ για τον θάνατο του Γιώργου Καλοχριστιανάκη

Το ύστατο χαίρε στον Γιώργο Καλοχριστιανάκη, ο οποίος άφησε χθες την τελευταία του πνοή σε ηλικία 66 ετών, μετά από πολυετή μάχη με την επάρατη νόσο, είπε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Εμπόρων νομού Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ).

Στην ανακοίνωση της, η Ομοσπονδία αφού εκφράζει την θλίψη της για την ξαφνική απώλεια του πρώην μέλους του διοικητικού της συμβουλίου, χαρακτηρίζει τον Γιώργο Καλοχριστιανάκη «μάχιμο συνδικαλιστή που υπηρέτησε με συνέπεια τον κλάδο του επί σειρά ετών».                                                                                                                

Εξάλλου, συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), όπου μεταξύ άλλων τονίζει «την συνδικαλιστική δράση και προσφορά του Γιώργου Καλοχριστιανάκη στον κλάδο των κρεοπωλών και εν γένει στον θεσμό του Επαγγελματία».

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Καλοχριστιανάκης διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) και της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) καθώς και πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης και γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών.   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *