Friday , 29 March 2024

Συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού την Πέμπτη – Ανακοινώσεις για τα μέτρα στήριξης σήμερα από Σταϊκούρα, Σκρέκα και Τριαντόπουλο – 98 εκατ.ευρώ από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”

Συνέντευξη Τύπου για τις εξελίξεις στο θέμα των πυρκαγιών θα παραχωρήσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα των πυρκαγιών. Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Οι αποφάσεις για τα μέτρα θα ληφθούν κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου που ξεκινά στις 3 το μεσημέρι και στη συνέχεια στις 5 το απόγευμα θα γίνουν ανακοινώσεις εξειδίκευσης των μέτρων από τους αρμόδιους υπουργούς Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα και Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, και τον γενικο γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής, Χρήστο Τριαντόπουλο.

Σημερα, επίσης, θα παραχωρήσουν Συνεντεύξεις Τύπου – πάντοτε για το θέμα των πυρκαγιών- ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στις 12 το μεσημέρι και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής, στις 2 το μεσημέρι. 

Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο σήμερα το πρωί, τριάντα έργα συνολικού προϋπολογισμού 98.111.742 ευρώ εντάσσονται προς χρηματοδότηση στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα. “Στην κρίσιμη αυτή στιγμή για την πατρίδα μας, με τα πολλαπλά μέτωπα φωτιάς, ιδίως σε Αττική, Εύβοια και Πελοπόννησο, ενώνουμε δυνάμεις για να αποκαταστήσουμε τις ζημιές που έχουν προκληθεί αλλά και για να δώσουμε αναπτυξιακή προοπτική”, δήλωσε σχετικά ο κ. Πέτσας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *