Wednesday , 24 April 2024

Συνεργασία Εργαστηρίου Μάρκετινγκ MARLAB του ΠΑΜΑΚ με τον Douleutaras

Το Εργαστήριο Μάρκετινγκ MARLAB του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Douleutaras εξελίσσει τους Τεχνικούς Επαγγελματίες σε Επιχειρηματίες νέας γενιάς.

Για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, μετά την Αθήνα και την Κύπρο, το Εργαστήριο Μάρκετινγκ MARLAB του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και ο Douleutaras προσέφεραν στους επαγγελματίες συνεργάτες του ένα εξειδικευμένο Πρόγραμμα Πιστοποίησης, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ηγείται της νέας εποχής των Τεχνικών Επαγγελμάτων Πιστός στο όραμά του να αναδείξει την επιχειρηματική διάσταση των Τεχνικών Επαγγελμάτων, ο Douleutaras (www.douleutaras.gr) παρέχει στους επαγγελματίες συνεργάτες του το Πρόγραμμα Πιστοποίησης «Σύγχρονη Επιχειρηματικότητα & Ανάπτυξη».

Το Πρόγραμμα Πιστοποίησης του Pros Academy αποτελεί μια πρωτοποριακή εκπαιδευτική πρωτοβουλία του Douleutaras, η οποία αναδεικνύει την εφαρμοσμένη γνώση και τα πρακτικά οφέλη της. Πρόκειται για ολοκληρωμένη εκπαιδευτική διαδικασία δράσης και ανάδρασης από διακεκριμένους καθηγητές και στελέχη της αγοράς, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Μάρκετινγκ MARLAB, το οποίο διευθύνει η Καθηγήτρια, κα Ροδούλα Τσιότσου, υπό τη σκέπη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχοντας πάντα στον πυρήνα του την άρτια εξυπηρέτηση των χρηστών της πλατφόρμας αλλά και την επαγγελματική εξέλιξη των επαγγελματιών του, ο Douleutaras δημιούργησε το Πρόγραμμα Πιστοποίησης «Σύγχρονη Επιχειρηματικότητα & Ανάπτυξη», με στόχο την παροχή γνώσεων σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων επιχειρηματικότητας, καθώς και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και μεθοδολογιών ανάπτυξης μιας σύγχρονης επιχείρησης. Έτσι, η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση πελάτη, διαχείριση παραπόνων, η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού & συνεργατών, αλλά και μία νέα ενότητα πωλήσεων και αύξησης εσόδων είναι οι τρεις κεντρικοί άξονες πάνω στους οποίους έχει δομηθεί το Πρόγραμμα και στις τρεις πόλεις.

Το Πρόγραμμα ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη στις αρχές Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 20:15 στην αίθουσα 6 του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *