Tuesday , 16 April 2024

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για άσκοπες μετακινήσεις – 22 πρόστιμα των 300 ευρώ χθες στην Κ.Μακεδονία και 69 στην Αττική

Συνολικά 22 παραβάσεις άσκοπης μετακίνησης εκτός περιφερειακής ενότητας της μόνιμης κατοικίας διαπιστώθηκαν χθες στην Κεντρική Μακεδονία, εκ των οποίων οι τέσσερις στη Θεσσαλονίκη, για τις οποίες επιβλήθηκε το πρόστιμο των 300 ευρώ, ενώ αφαιρέθηκαν 17 πινακίδες αυτοκινήτων. Επίσης, σε άλλα 124 άτομα επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Τα στοιχεία της αστυνομικής διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας αναφέρονται στους ελέγχους που έγιναν σε διόδια και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου στην περιφέρεια, από τις έξι το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής μέχρι τις 6 το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται και σήμερα με αμείωτη ένταση.

Πανελλαδικά, χθες, Μεγάλη Παρασκευή 17 Απριλίου βεβαιώθηκαν για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας συνολικά 109 παραβάσεις, εκ των οποίων οι 69 στην Αττική, οι 22 όπως προαναφέρεται στην Κεντρική Μακεδονία, από τέσσερις σε Θεσσαλονίκη, Δυτική Ελλάδα και ήπειρο, τρεις στην Κρήτη, δυο στη Θεσσαλία και μία στην Στερεά Ελλάδα. Για τις παραβάσεις αυτές επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 56 περιπτώσεις εξ αυτών αφαιρέθηκαν και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *