Friday , 29 March 2024

Συνολική αλλαγή στη διοίκηση της ΕΥΑΘ – Δεν αλλάζουν οι επικεφαλής των ΔΕΘ-Helexpo και ΑΖΚ

Αλλαγές στις διοικήσεις της ΕΥΑΘ & ΕΥΑΘ Παγίων φέρνει προσεχώς η πρόσφατη αλλαγή της Κυβέρνησης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα αλλάξει η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, ούτε και της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας.

Όσον αφορά ειδικότερα την ΕΥΑΘ, ο νέος υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης – και υπουργός στο παρελθόν με το ίδιο αντικείμενο – Θεόδωρος Καράογλου, που εποπτεύει την εταιρεία, έχει ζητήσει την αναβολή της αυριανής έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, η οποία έχει ως θέμα την αντικατάσταση του προσφάτως παραιτηθέντος προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, καθηγητή Γιάννη Κρεστενίτη, καθώς επίκειται συνολικότερη αλλαγή διοίκησης.

Η γ.σ. θα συγκληθεί αύριο μεν τυπικά και σύμφωνα με την εταιρεία ο εκπρόσωπος του ΤΑΙΠΕΔ έχει γνωστοποιήσει ότι θα παραβρεθεί, αλλά με δεδομένο το προαναφερόμενο αίτημα του νέου ΥφΥΜΑΘ δεν πρόκειται να οριστεί αύριο νέος πρόεδρος και CEO.

Αύριο και μεθαύριο ο κ.Καράογλου αναμένεται να συναντηθεί με τις διοικήσεις εποπτευόμενων από το ΥφΥΜΑΘ φορέων και ΔΕΚΟ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *