Σχέδιο για “Click in shop” για ένδυση-υπόδηση-κόσμημα και “Click away” για τα...

Σχέδιο για “Click in shop” για ένδυση-υπόδηση-κόσμημα και “Click away” για τα υπόλοιπα καταστήματα από τις 18 Ιανουαρίου

291
SHARE

Σε άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων με περιορισμούς και διαφοροποιήσεις ως προς τον τρόπο λειτουργίας συγκεκριμένων κατηγοριών από τις 18 Ιανουαρίου θέλει να προχωρήσει η Κυβέρνηση με προϋπόθεση τη μη ραγδαία επιδείνωση των επιδημιολογικών δεδομένων τις επόμενες ημέρες. Η πρόταση αυτή βέβαια πρέπει να πάρει την έγκριση και της επιστημονικής επιτροπής, η οποία θα συνεδριάσει την Παρασκευή.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόθεση της Κυβέρνησης είναι η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων των κλάδων ένδυσης, υπόδησης και κοσμήματος από τις 18 Ιανουαρίου με τη μέθοδο του “click in shop” και των υπόλοιπών κλάδων με τη μέθοδο του “click away” με παράδοση των παραγγελιών έξω από τα καταστήματα, όπως έγινε κατά την περίοδο των εορτών.

Κυβερνητικοί κύκλοι θεωρούν την έγκριση της εν λόγωπρότασης από την επιστημονική επιτροπή ως θεωρείται δεδομένη, εκτός εάν υπάρξει κάποια εξαιρετική επιδείνωση της κατάστασης, κάτι που μένει βέβαια να επιβεβαιωθεί στην πράξη σε τρεις ημέρες.

LEAVE A REPLY