Thursday , 28 March 2024

«Σύμπραξις» 84 τουριστικών πρακτόρων με Πασχαλινές προσφορές σε νησιωτικούς προορισμούς

Του Γ. Κατσιάνη

Η κατά γενική ομολογία «χειρότερη χρονιά των τελευταίων 40 ετών για τον ελληνικό τουρισμό», λόγω της πανδημίας, τον ώθησε να αναπτύξει μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία, στόχος της οποίας είναι να μετατρέψει την κρίση, σε ευκαιρία.

Ο λόγος για τον τουριστικό πράκτορα, Στέφανο Χατζημανώλη, ο οποίος μαζί με μια ομάδα 84 συναδέλφων του απ’ όλη την Ελλάδα, προχώρησε στη συγκρότηση της «Σύμπραξις».

«Στόχος μας είναι η ανάπτυξη της επισκεψιμότητας σε γνωστούς προορισμούς της νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με τις περιφερειακές και τις δημοτικές αρχές», δήλωσε στο thesseconomy.gr ο κ. Χατζημανώλης. 

Η εκκίνηση της νέας προσπάθειας ορίστηκε για το Πάσχα, με την «Σύμπραξις» να έχει καταρτίσει από τώρα την πρώτη ολοκληρωμένη τουριστική πρόταση στην μετά COVID-19 περίοδο.

«Τα οικονομικά πακέτα που προσφέρουμε από την Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου περιλαμβάνουν τετραήμερη ή πενθήμερη διαμονή σε ξενοδοχεία τριών και τεσσάρων αστέρων της Σκύρου, της Σύρου, της Αστυπάλαιας και της Καλύμνου καθώς και απευθείας πτήσεις με αεροσκάφη, τύπου ATR42 χωρητικότητας 45 θέσεων από τα αεροδρόμια ‘Μακεδονία’ και ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’», σημείωσε ο κ.Χατζημανώλης.  

Σε περίπτωση που κάποια περιοχή τεθεί σε καθεστώς αυξημένου κινδύνου και εφαρμοστούν αυστηρά περιοριστικά μέτρα (lockdown), τότε «όλα τα χρήματα επιστρέφονται στους καταναλωτές, χωρίς περαιτέρω κρατήσεις», σύμφωνα με τον κ. Χατζημανώλη.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *