Tuesday , 16 April 2024

Σώος βρέθηκε ο ένας από τους δυο αγνοούμενους Σκοπιανούς τουρίστες στο Ποσείδι

Σώος βρέθηκε σήμερα ο ένας από τους δύο αγνοούμενους Σκοπιανούς τουρίστες στο Ποσείδι Χαλκιδικής.

Το ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας που συμμετείχε από το πρωί στις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αγνοουμένων στο Ποσείδι Χαλκιδικής εντόπισε τον έναν από τους δύο νεαρούς μέσα στη θάλασσα, στα 14 ναυτικά μίλια από τη στεριά νοτιοδυτικά της χερσονήσου της Κασσάνδρας, λίγο πριν τις 12:30 σήμερα. Τον περισυνέλεξε πλοίο με σημαία Γιβραλτάρ που έπλεε κοντά, και στη συνέχεια σκάφος του Λιμενικού τον μετέφερε στο λιμάνι της Νέας Σκιώνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον 30χρονο αγνοούμενο, του οποίου ο πατέρας και ο αδερφός του οποίου έσπευσαν άμεσα χθες από τα Σκόπια για να συμμετέχουν στις έρευνες και βρέθηκε σε αρκετά καλή κατάσταση, παρά τις πολλές ώρες που χρειάστηκε να κολυμπήσει και μάλιστα πολλές από αυτές μέσα στη νύχτα.

Υπενθυμίζεται ότι έχει διασωθεί από χθες και ο 25χρονος ομοεθνής φίλος του, ο οποίος δήλωσε για τους δυο φίλους του ότι «τους ρούφηξε η θάλασσα, τους κατάπιαν τα κύματα», όταν βούτηξαν στην παραλία-αμμόγλωσσα Μύτη του Ποσειδίου.
Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και του τρίτου άτομου που είχε παρασυρθεί από τα θαλάσσια ρεύματα στην περιοχή της αμμόγλωσσας Μύτη, στο Ποσείδι, δηλαδή του 28χρονου συμπατριώτη των δύο διασωθέντων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *