Thursday , 25 April 2024

“Τα άκουσε” σήμερα ο Καρανίκας στη Θεσσαλονίκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ έπινε καφέ με φίλους του στο κέντρο

“Τα άκουσε” για τη Συμφωνία των Πρεσπών στη Θεσσαλονίκη σήμερα το μεσημέρι ο σύμβουλος στρατηγικής του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας.

Ενώ έπινε τον καφέ του μαζί με φίλους του σε καφετέρια στον πεζόδρομο της Γ. Σταύρου, στο κέντρο, μία κυρία τον πλησίασε και άρχισε να διαμαρτύρεται για τη Συμφωνία των Πρεσπών, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι “η Μακεδονία είναι ελληνική, είναι Ελλάδα. Μαζέψατε όπως όπως τις ψήφους και ψηφίσατε αυτή την προδοσία. Είστε προδότες. Μακεδόνες είμαστε εμείς”.
“Τόσα χρόνια λεγόταν Μακεδονία σκέτη. Τώρα λέγεται Βόρεια Μακεδονία….” αντέτεινε ο Νίκος Καρανίκας, με τη γυναίκα να του ανταπαντά: “Εμείς τί είμαστε, Νότια;” και να τον ρωτά με ποιό δικαίωμα υπέγραψαν τη Συμφωνία.

Στη συνομιλία παρενέβη στη συνέχεια και άλλος διερχόμενος πολίτης, που είπε στον κ.Καρανίκα ότι δεν έχει καμία δουλειά στη Μακεδονία και τον κάλεσε να φύγει. Επειδή μάλιστα ο ίδιος βιντεοσκοπούσε το περιστατικό, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού του φώναξε να σταματήσει, με τον πολίτη να του απαντά ότι βρίσκεται σε δημόσιο χώρο. Τότε ο κ.Καρανίκας άρχισε να ζητά να έρθει στο σημείο αστυνομικός, κάνοντας λόγο ακόμη και για …εισαγγελέα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *