Friday , 29 March 2024

Τα πρώτα 20 στελέχη της παράταξης του ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Μίλτος Τασούλης

Την πρώτη ομάδα στελεχών της παράταξης «ΘΕΜΕΛΙΟ στο ΜΕΛΛΟΝ» ανακοίνωσε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Μίλτος Τασούλης.

Πρόκειται για 20 πολίτες του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, οι οποίοι συντάσσονται με την υποψηφιότητα του Μίλτου Τασούλη και με τις αρχές της δημοτικής παράταξης «ΘΕΜΕΛΙΟ στο ΜΕΛΛΟΝ».

«Αυτή είναι η πρώτη ομάδα στελεχών που ανακοινώνουμε ως δημοτική παράταξη. Πρόκειται για φρέσκα πρόσωπα στην αυτοδιοίκηση και  νέους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στον δήμο μας, να προσφέρουν στην αυτοδιοίκηση. Μαζί θα δώσουμε τον ωραίο αγώνα στις δημοτικές εκλογές. Μαζί θα μοιραστούμε τις ιδέες, τα όνειρα και τις απόψεις για να αποκτήσει ο τόπος μας προοπτική, για να πετύχουμε καλύτερες συνθήκες καθημερινότητας για όλους τους συμπολίτες μας. Ενωμένοι ερχόμαστε, για να ενώσουμε. Κι αν κάτι είναι σίγουρο ότι θα πετύχουμε είναι μια θετική υποψηφιότητα, μακριά από ίντριγκες και παρασκήνια. Μια υποψηφιότητα προτάσεων, θέσεων και λύσεων, που θα αλλάξουν τον δήμο μας και θα αφήσουν παρακαταθήκη για το μέλλον του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. Καλή επιτυχία», τόνισε ο Μίλτος Τασούλης.

Την ομάδα των πρώτων στελεχών της παράταξης «ΘΕΜΕΛΙΟ στο ΜΕΛΛΟΝ» απαρτίζουν οι:

ΒουτσαδάκηςΚωνσταντίνος
ΕδιάρογλουΛάζαρος
ΕξουζίδηςΛεωνίδας
ΙωάννουΓωγώ
ΛεμονήΡαφαέλα-Μαρία
ΜαυρομμάτηΆρτεμης
ΜουστάκαςΔημήτρης
ΠαπαγιαννάκηΕλευθερία
ΠαπαδόπουλοςΓεώργιος
ΣιδηρόπουλοςΧρήστος
ΤερζόπουλοςΣάββας
ΤζάτζοςΔημήτρης
ΤριανταφυλλίδουΚική
ΧατζηχαραλάμπουςΧαράλαμπος
ΧορμόβαςΚώστας
ΧριστοφίδηςΒλαδίμηρος
ΖερζελίδηςΧαράλαμπος
ΝικολαΐδηςΒλάσης
ΠουμπουρίδηςΑλέξανδρος
ΤοπαλίδηςΠαναγιώτης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *