Friday , 19 April 2024

Τελευταίο αντίο στον 29χρονο υποσμηναγό του Phantom – Θα παραστούν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός

Σήμερα η τελευταία πράξη της τραγωδίας από τη μοιραία πτώση του Φάντομ της Πολεμικής Αεροπορίας. Το τελευταίο αντίο στον 29χρονο συγκυβερνήτη – υποσμηναγό του Phantom Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα θα πουν γονείς, συγγενείς και φίλοι. Στην κηδεία θα παραστούν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Όπως ανακοινώθηκε η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 10:30 το πρωί στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Τριπόλεως. Η ταφή του θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο Αγίου Ιωάννη Πικερνίου. Αύριο, Παρασκευή θα γίνει η κηδεία του 31χρονου σμηναγού Στάθη Τσιτλακίδη στο Νευροκόπι.


Αναπάντητα ερωτηματικά
Παραμένουν τα ερωτήματα για τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία με την πτώση του μαχητικού.αεροσκάφους ανοιχτά της Ανδραβίδας. Πολλά είναι τα σενάρια που μελετούν οι εμπειρογνώμονες που έχουν αναλάβει να ερευνήσουν τα όποια κομμάτια του σκάφους που έχουν περισυλλεγεί, ωστόσο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες όλα συνηγορούν στο γεγονός ότι η πτώση οφείλεται σε κάποιον ακραίο ελιγμό. Τα αίτια του δυστυχήματος θα καθοριστούν από το πόρισμα που θα συντάξουν οι εμπειρογνώμονες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *