Thursday , 18 April 2024

Τι θα ισχύσει στο δήμο Θεσσαλονίκης για την πληρωμή τελών και κλήσεων-Το μήνυμα του δημάρχου, Κ.Ζέρβα

Μια σειρά από μέτρα διευκόλυνσης των δημοτών, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, κατά την διάρκεια διαγγέλματος που απηύθυνε μέσω της δημοτικής τηλεόρασης (TV100).

Ειδικότερα, ο κ. Ζέρβας ανακοίνωσε ότι από την Δευτέρα 16 Μαρτίου, οι δημότες θα μπορούν να καλούν στην τηλεφωνική γραμμή 2313 317777 για να ενημερωθούν σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, παρατείνονται όλες οι προθεσμίες για την καταβολή ανταποδοτικών ή άλλων τελών που αφορούν δημότες και επαγγελματίες ενώ στο εξής, η δημοτική αστυνομία δεν θα κόβει κλήσεις για παράνομη στάθμευση.

«Κάνω έκκληση στους δημότες μας να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, τις όποιες επαφές τους με το δήμο. Να γίνονται μόνο σε έσχατη ανάγκη», τόνισε ο κ. Ζέρβας ενώ υπογράμμισε πως «θα δοθούν όποιες παρατάσεις χρειαστούν για να μην υπάρχουν μελλοντικές κυρώσεις και πρόστιμα».

«Εφόσον δεν υπάρχει ανάγκη μένουμε στα σπίτια μας. Παραμένουμε υγιείς και δυνατοί», υπογράμμισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Για να παρακολουθήσετε το τηλεοπτικό μήνυμα του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κ. Ζέρβα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, πατήστε https://www.facebook.com/ZervasMayor/videos/269669990689289/  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *