Saturday , 20 April 2024

Τι συζήτησε ο Γ. Μασούτης με τον πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού

Η ενδυνάμωση της συνεργασίας ανάμεσα στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης τέθηκε στο επίκεντρο συνάντησής μεταξύ του Προέδρου της Επιτροπής κ. Ιωάννη Λιανού και του Προέδρου του ΕΒΕΘ κ.Γιάννη Μασούτη, ο οποίος εκπροσώπησε και την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος με την ιδιότητα του ως α’ Αντιπροέδρου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μέσα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα στα γραφεία της Επιτροπής Ανταγωνισμού και παρευρέθηκαν ακόμη η Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού κ. Καλλιόπη Μπενετάτου και η Προϊσταμένητου Τμήματος Προώθησης Πολιτικών Ανταγωνισμού της Επιτροπής Ανταγωνισμού κ. Μαρία Δερεδάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε εκτενής αναφορά από την πλευρά του Προέδρου και της Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού στο έργο και στον ρόλο της Επιτροπής και στους στόχους της, όσον αφορά στην προστασία των συμφερόντων του καταναλωτή και στην οικονομική ανάπτυξη.

Ο κ. Μασούτης εξήρε το έργο και τον ρόλο της Επιτροπής, σημειώνοντας τον ρόλο της στην διατήρηση της υγιούς ανταγωνιστικής δομής της αγοράς και επισήμανε πως το ΕΒΕΘ θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της Επιτροπής για ενημέρωση των επιχειρηματιών και επαγγελματιών. Στο πλαίσιο αυτό θα ενισχυθεί η συνεργασία μεταξύ της Επιτροπής Ανταγωνισμού και του ΕΒΕΘ, που και στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξε στενή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *