Thursday , 18 April 2024

Τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου Ανέστη Πολυχρονίδη στηρίζει η Παναγιώτα (Γιώτα) Νικολαΐδου –Χατζηευαγγέλλου

Τη στήριξή της στον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Ανέστη Πολυχρονίδη εξέφρασε με δήλωσή της και η Παναγιώτα (Γιώτα) Νικολαΐδου –Χατζηευαγγέλλου η οποία μένει στη Λητή και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Μυγδονίας του Δήμου Ωραικάστρου με τη δημοτική παράταξη «Συνεργασία Τώρα» στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Όπως, μεταξύ άλλων, σημειώνει η ίδια, είναι πεπεισμένη πως ο Ανέστης Πολυχρονίδης «θα είναι ένας πολύ καλός δήμαρχος ο οποίος θα διοικήσει με δημοκρατικές αρχές και πνεύμα συνεργασίας και θα δώσει αναπτυξιακό ‘’αέρα’’ και πιο ανθρώπινο ‘’πρόσωπο’’ στο Ωραιόκαστρο».

Η δήλωση στήριξης της Παναγιώτας (Γιώτα) Νικολαΐδου στον Ανέστη Πολυχρονίδη έχει ως εξής:

«Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Ανέστη Πολυχρονίδη να συμμετέχω στη δημοτική παράταξη ‘’Συνεργασία Τώρα’’ και να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος της ΔΕ Μυγδονίας του δήμου Ωραιοκάστρου στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Διακρίνω στο πρόσωπο του Ανέστη την αγάπη για όλες τις περιοχές του δήμου μας και το ενδιαφέρον του για τα προβλήματα όλων των κατοίκων. Νοιάζεται για τα μικρά ή μεγάλα ζητήματα που μας ταλαιπωρούν κι έχει τις γνώσεις, την εμπειρία αλλά κυρίως τη βούληση να δώσει λύσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας, των υποδομών και της ποιότητας ζωής.

Ο Ανέστης Πολυχρονίδης είναι ένας άνθρωπος ειλικρινής, μαχητικός, έντιμος και προσηνής. Είναι δίπλα μας πάντα, και όχι μόνο εν μέσω προεκλογικής περιόδου, πρόθυμος να ακούσει τα προβλήματα και τις προτάσεις μας. Πιστεύω πως θα είναι ένας πολύ καλός δήμαρχος ο οποίος θα διοικήσει με δημοκρατικές αρχές και πνεύμα συνεργασίας και θα δώσει αναπτυξιακό ‘’αέρα’’ και πιο ανθρώπινο ‘’πρόσωπο’’ στο Ωραιόκαστρο. Θα κάνει τον τόπο μας πιο όμορφο, πιο λειτουργικό και πιο δυνατό, προς όφελος των πολιτών και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε όλες τις ενότητες».

Βιογραφικό της Παναγιώτας Νικολαΐδου
Η Παναγιώτα Νικολαΐδου γεννήθηκε το 1965 στη Θεσσαλονίκη και κατάγεται από τον Παντελεήμονα Κιλκίς. Από τη δεκαετία του’ 80 μένει με την οικογένειά της στη Λητή από όπου κατάγεται ο σύζυγός της Αντώνης Χατζηευαγγέλλου. Έχει δυο παιδιά (μια κόρη κι ένα γιο) και τρία εγγόνια.
Είναι μαγείρισσα σε αθλητικό κέντρο.

Επί 19 έτη ήταν εθελόντρια ως σχολική τροχονόμος, ενώ έχει διατελέσει πρόεδρος στον ποντιακό σύλλογο «Διγενής» που είχε την έδρα του στο Μελισσοχώρι και είναι ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *