Thursday , 18 April 2024

Το εταιρικό success story από τη Θεσσαλονίκη που προσλαμβάνει προσωπικό και κάνει «χρυσές» δουλειές με την παραγωγή αντισηπτικών

Του Γ. Κατσιάνη

Εξάγει τα προϊόντα της σε 52 χώρες, προσλαμβάνει προσωπικό και πρόσφατα προσέθεσε άλλη μία διάκριση στον τομέα των πωλήσεων.

Ο λόγος για την εταιρεία καλλυντικών Farcom, η οποία κάνει πράξη το μότο «η κρίση είναι ευκαιρία», εν μέσω πανδημίας.

«Στην επιχείρηση απασχολούνται σήμερα 160 εργαζόμενοι ενώ πρόσφατα προχωρήσαμε και σε νέες προσλήψεις για να καλύψουμε λειτουργικές ανάγκες», δήλωσε στο thesseconomy.gr, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Θέμης Σαρασίδης.

Λίγο πριν την εκδήλωση της πανδημίας, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής του νέου εργοστασίου, στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, συνολικής επιφάνειας 10 στρεμμάτων.

«Ενισχύσαμε την παραγωγή προϊόντων ίδιας αντισηπτικής δράσης (τζελ χωρίς νερό), με αποτέλεσμα να πετύχουμε διψήφια αύξηση στην εξαγωγή αντισηπτικών, σε σχέση με πέρυσι», σημείωσε ο κ. Σαρασίδης.

Η ετήσια δυναμικότητα της Farcom ανέρχεται σε 13,5 εκατ. σωληνάρια βαφής και σε 60 εκατ. συσκευασίες για υγρά και κρεμώδη προϊόντα.

«Διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε καταστήματα λιανικής (σούπερ μάρκετ), φαρμακεία και κομμωτήρια», υπογράμμισε ο κ. Σαρασίδης.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία απέσπασε πρόσφατα το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία «Αύξηση Εξαγωγών-Ανάπτυξη σε διεθνείς αγοράς» των φετινών Sales Excellence Awards.                                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *