Saturday , 20 April 2024

Το πρωινό καφεδάκι, οι αποκαλύψεις και η …λεμονάδα

– Σε πρωινό καφεδάκι προσκάλεσε τους αυτοδιοικητικούς συντάκτες ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, με την πρόθεση το ραντεβού να ανανεώνεται τακτικά. Ο δήμαρχος εμφανίστηκε χαλαρός, ευδιάθετος και έτοιμος να απαντήσει για όλα. Αν και η κουβέντα ήταν πολύ χαλαρή ο δήμαρχος δεν δίστασε να αναφερθεί σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα της πόλης και να ρίξει τα βέλη του στους πολιτικούς του αντιπάλους.

– Πρώτον και σημαντικότερο ανακοίνωσε την πρόθεσή του να είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, και όχι υποψήφιος βουλευτής, ευρωβουλευτής ή μητροπολίτης όπως είπε χαρακτηριστικά. Καλά, το τελευταίο λίγο δύσκολο πάντως… Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ζήτησε από τον πρωθυπουργό να γίνουν πρόωρες αυτοδιοικητικές εκλογές πριν από το 2023!

– Το δεύτερο και επίσης σημαντικό είναι ότι αποκάλυψε πως τις επόμενες μέρες θα προχωρήσει σε “εγκόλπωση” στην παράταξή του των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων που όμως συνεργάζονται μαζί του και που έχουν ταύτιση απόψεων. Απαντώντας δε στο ερώτημα ποια είναι τα σημαντικότερα έργα επί των ημερών του σημείωσε ότι οι ασφαλτοστρώσεις και οι αναπλάσεις στις γειτονιές κρατούν τα πρωτεία… Είπε πως θέλει αποτεφρωτήριο, για την πλατεία Ελευθερίας πως ο πρώην δήμαρχος δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να προσφεύγει και για την αντιπολίτευση που του ασκείται πως είναι στείρα, καθώς απουσιάζουν οι προτάσεις.

– Ο δήμαρχος ήπιε φυσικό χυμό λεμόνι και χαριτολογώντας είπε πως ως φανατικός ΠΑΟΚτσης είναι το μόνο κίτρινο που ανέχεται…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *