Sunday , 15 February 2026

Το «τελευταίο αντίο» σήμερα και αύριο στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ

Με δάκρυα στα μάτια το «τελευταίο αντίο» θα πουν, σήμερα και αύριο, συγγενείς και φίλοι, στους επτά φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που έχασαν τη ζωή τους την περασμένη Τρίτη 27/1 σε τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία.

Οι τελετές της εξόδιου ακολουθίας
Σήμερα, Παρασκευή, στις 12.00 το μεσημέρι στον ιερό ναό Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης θα τελεστεί η κηδεία του Χρήστου Ζέζιου. Την ίδια ώρα στον ιερό ναό Προφήτη Ηλία στον Αρωνά Πιερίας συγγενείς και φίλοι θα «αποχαιρετήσουν» τον Βασίλη (Βάχο) Μολδοβάνοφ. Αύριο, Σάββατο, από τις 11.00 το πρωί θα βρίσκονται στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας οι σοροί των τριών νέων που κατάγονταν από την περιοχή. Η εξόδιος ακολουθία για τον Βασίλη Πάλο, τον Κώστα Μαρκόπουλο και τον Δημήτρη Μαρωνίτη θα ψαλεί στις 13.00 μ.μ. Στις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου στον ιερό ναό της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στην Ευκαρπία θα τελεστεί η κηδεία του Γιώργου Κεσανίδη. Μία ώρα αργότερα, στις 13.00 μ.μ, στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου στα Στεφανινά του δήμου Βόλβης θα τελεστεί η κηδεία του Θανάση Γκουζούρη.

Παπαγεωργίου: Οι δύο τραυματίες – Ρουμανία: Αποσωληνώθηκε ο 20χρονος
Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης βρίσκονται από χθες δύο από τους τρεις τραυματίες του μοιραίου τροχαίου με τους φίλαθλους του ΠΑΟΚ. Όπως ενημέρωσε ο υπουργός Υγείας ‘Αδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο Χ, οι δύο τραυματίες βρίσκονται σε καλή κλινική κατάσταση. Ο 20χρονος νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική, φέρει εγκεφαλικές κακώσεις που δεν απαιτούν προς το παρόν χειρουργική επέμβαση ή νοσηλεία σε ΜΕΘ, ωστόσο χρήζουν στενής παρακολούθησης. Ο 28χρονος νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική. Ο τρίτος πολυτραυματίας, που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ρουμανίας, μετά από περίπου 24 ώρες αναπνέει χωρίς τεχνητή υποστήριξη και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας του. Σήμερα θα του μειώνουν σταδιακά την καταστολή, για να ελέγξουν εντός της ημέρας την νευρολογική του κατάσταση. Η αεροδιακομιδή του στη χώρα μας θα πραγματοποιηθεί με αεροσκάφος του ΕΚΑΒ μόλις αυτό καταστεί ιατρικά εφικτό και δοθεί η σχετική έγκριση από τους γιατρούς του νοσοκομείου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *