Friday , 26 April 2024

“Τρέχει” ο 12ος online κύκλος επιτάχυνσης του OK!Thess

Δεκάδες νεοφυείς ομάδες και επιχειρήσεις αναμένεται να δώσουν το παρών στον 12ο online κύκλο επιτάχυνσης που διοργανώνει το OK!Thess.

Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων στον 12ο κύκλο είναι μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου και η πρόσκληση απευθύνεται, τόσο σε καινοτόμες επιχειρηματικές και ερευνητικές ομάδες που επιθυμούν να εξελίξουν την επιχειρηματική τους ιδέα, όσο και σε startups πρώιμου σταδίου που θέλουν να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας τους.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του 12ου κύκλου επιτάχυνσης θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά αποκλειστικά μέσω διαδικτύου και απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους από όλη την ελληνική επικράτεια.

Στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να ωριμάσουν την ιδέα τους σε σύντομο χρονικό διάστημα και να ανακαλύψουν ένα επεκτάσιμο επιχειρηματικό μοντέλο που θα τους επιτρέψει να αναπτυχθούν, ως νεοφυείς επιχειρήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες που θα επιλεγούν αρχικά, θα κληθούν να παρακολουθήσουν ένα εκπαιδευτικό Bootcamp 25 ωρών, στο τέλος του οποίου η κάθε ομάδα θα αξιολογηθεί για την συμμετοχή της στο πλήρες πρόγραμμα του 12ου κύκλου επιτάχυνσης.

Για την καλύτερη προετοιμασία των ομάδων πριν από την υποβολή της αίτησης τους, οι coaches του OK!Thess θα είναι διαθέσιμοι για online συναντήσεις στις στις 23, 24 και 25 Σεπτεμβρίου, κατόπιν ραντεβού μέσω email στο mail@okthess.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *