Thursday , 28 March 2024

Τρεις φορές χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία για να σταματήσει ιδιωτικό γλέντι στην Καλαμαριά

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά συνολικά … τρεις φορές χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία για να σταματήσει ιδιωτικό γλέντι σήμερα τα ξημερώματα (μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή) στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του Πάρκου της Πασαλίδη, την ίδια ώρα που στα νοσοκομεία της πόλης εξακολουθούν να υπάρχουν έντονα ασφυκτικές πιέσεις στις συνθήκες νoσηλείας των ασθενών με covid-19 και καθημερινά υπάρχει ακόμη πλήθος θυμάτων της πανδημίας στην πόλη.

Όπως αναφέρθηκε στο thesseconomy.gr από κάτοικο της περιοχής η μουσική ήταν στη διαπασών επί ώρες με αμανέδες, ζεμπεκιές κ.ο.κ. και από την ένταση της μουσικής αλλά και τις φωνές και τα παλαμάκια των συμμετεχόντων είχε “σηκωθεί η γειτονιά στο πόδι”.

Η συγκεκριμένη κάτοικος κάλεσε την αστυνομία – συγκεκριμένα το 100 – λίγα λεπτά πριν τις 12.30 τα μεσάνυχτα, το περιπολικό (βλ. φωτογραφία) έφτασε περίπου 15 λεπτά αργότερα και αφού εντόπισε την ιδιόκτητη τριόροφη κατοικία, όπου είχε στηθεί το γλέντι, οι δυο αστυνομικοί επενέβησαν και το γλέντι τελικά σταμάτησε. Στη συνέχεια, σήμερα το πρωί πληροφορήθηκε από άλλους γείτονες ότι είχε κληθεί η αστυνομία άλλες δυο φορές νωρίτερα, αλλά το γλέντι συνεχιζόταν μετά την αποχώρησή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το γλέντι είχε στηθεί από νεαρά άτομα. Ακόμη, πάντως, και εάν δεν υπήρχε το μείζον πρόβλημα της πανδημίας του νέου κορωνοϊού είναι αξιοσημείωτη η τόση αδιαφορία για την όχληση που προκαλούσαν στους γείτονές τους σε ώρα κοινής ησυχίας και η εμμονή τους στη συνέχιση του γλεντιού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *