Του Γ.Κατσιάνη
Κάθε άλλο παρά κεραυνός εν αιθρία πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Παναγιώτη Σταμπουλίδη από το διοικητικό συμβούλιο της ΟΛΘ Α.Ε.
Το θέμα έγινε γνωστό χθες το απόγευμα μετά την ανακοίνωση της ΟΛΘ Α.Ε. που ανέφερε ότι με επιστολή της η Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. (ΕΕΣΥΠ) ενημέρωσε για την αντικατάσταση του μη εκτελεστικού μέλους Δ.Σ. της ΟΛΘ Α.Ε. και μέλους της Επιτροπής Ελέγχου, Παναγιώτη Σταμπουλίδη με την Αφροδίτη Νέστορα, ως νέο μη εκτελεστικό μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.
“Η εταιρεία θα προχωρήσει στις προβλεπόμενες διαδικασίες για τη διαπίστωση της πλήρωσης των κριτηρίων καταλληλόλητας που αποτελεί προϋπόθεση για τον απευθείας διορισμό του μέλους στο Δ.Σ. της ΟΛΘ Α.Ε.”, τονίζεται, μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση της ΟΛΘ Α.Ε.
Τι υποστηρίζει το Υπερταμείο
Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το thesseconomy.gr, πηγές του Υπερταμείου επισημαίνουν ότι η αποχώρηση του κ. Σταμπουλίδη από το Δ.Σ. της ΟΛΘ Α.Ε. αποτελεί απόφαση που ελήφθη στο πλαίσιο της αναπροσαρμογής των αρμοδιοτήτων του και την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ως αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του φορέα.
“Το χαρτοφυλάκιο που διαχειρίζεται πλέον ο κ. Σταμπουλίδης έχει τριπλασιαστεί, γεγονός που συνεπάγεται αυξημένο φόρτο εργασίας και πλήρους αφοσίωσης στις τρέχουσες επιχειρησιακές και στρατηγικές προτεραιότητες του Υπερταμείου”, τονίζουν παράγοντες του Υπερταμείου και σημειώνουν ότι έχουν δρομολογηθεί οι μεγάλες επενδύσεις για την αναβάθμιση των υποδομών του λιμένα Θεσσαλονίκης και το έργο της επέκτασης του 6ου προβλήτα.
Thesseconomy Οικονομία – Επιχειρείν