Thursday , 18 April 2024

Χαλκιδική: Ανησυχία Αντιπεριφέρειας και Ξενοδόχων για την κάθοδο των Θεσσαλονικέων-Βγαίνουν, βολτάρουν και ψωνίζουν…

Έκκληση προς τους Θεσσαλονικείς, που παρά τις αντίθετες συστάσεις της πολιτείας μετέβησαν και αυτό το Σαββατοκύριακο στη Χαλκιδική, να παραμείνουν στα σπίτια τους απευθύνει ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος, στο πλαίσιο των προσπαθειών για τη μη μετάδοση του νέου κορωνοϊού, ενώ σκωπτικά σχολιάζει την επιλογή τους και τις επιλεκτικές ευαισθησίες τους για τις υποδομές της Χαλκιδικής και ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Χαλκιδικής και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), Γρηγόρης Τάσιος, με ανάρτησή του στο facebook.

“Η δική μας παραίνεση προς τον κόσμο, στο πλαίσιο των προσπαθειών για τη μη μετάδοση του κορωνοϊού, ήταν, αφού ήρθαν όσοι ήρθαν, τουλάχιστον να παραμείνουν στο σπίτι. Ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που βγαίνουν και έξω και δεν αναμένεται να βοηθήσει την κατάσταση ο καιρός που σήμερα είναι καταπληκτικός” επισήμανε ο κ. Γιώργος και απηύθυνε έκκληση σε όλους να σκεφτούν τον περίγυρό τους και τους δικούς τους ανθρώπους και να αναλογιστούν ότι το σύστημα υγείας στη Χαλκιδική δεν «σηκώνει» μεγάλη επιβάρυνση.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Χαλκιδικής και της ΠΟΞ, Γρηγόρης Τάσιος, με ανάρτησή του στο facebook σημειώνει: ” Σαν την Ελλάδα μας και την Χαλκιδική δεν έχει! !! Τα καλοκαίρια….. Πολλοί από εσάς κάνετε κριτική για τις υποδομές, τα μαγαζιά, τους επαγγελματίες, τις αυτοδιοικητικες αρχές…. Και δείχνετε μια ευαισθησία για όλα!! ΤΏΡΑ… ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΕΊΝΟΥΜΕ ΣΠΊΤΙ….. έχω την απορία…. Γιατί δεν έχετε την ίδια ευαισθησία??? Ακούω λίγους.. .. Δεν αρκούν τα μέτρα στήριξης!!! Απαντω! Δεν θα αρκούν ποτέ τα μέτρα… Αν γίνουμε όπως την γείτονα χώρα!!!!!, ?? ΠΡΏΤΑ ΥΓΕΙΑΑΑ!!!! “.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *