Thursday , 18 April 2024

Χρήστος Κέλλας: “Ανθρώπινη στιγμή” απαντά για τις φωτογραφίες που τον δείχνουν σε γλέντι μετά μουσικής χωρίς μάσκα

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι φωτογραφίες που απαθανατίζουν τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χρήστο Κέλλα, να διασκεδάζει σε γλέντι, χωρίς μάσκα. Το πάρτι έγινε σε σπίτι, με τον βουλευτή Λάρισας να μην φοράει μάσκα, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ. Τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα Documento

ΣΥΡΙΖΑ για Κέλλα: Υπάρχει έστω ένα περιοριστικό μέτρο που τηρούν οι «άριστοι» της ΝΔ;

Έντονη ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αφήνει αιχμές κατά του βουλευτή. «Μετά τις φωτογραφίες που εμφανίζουν τον βουλευτή της ΝΔ κ. Κέλλα να ξεφαντώνει μετά μουσικής, τις οποίες δημοσιεύει το Documento, αναρωτιόμαστε αν υπάρχει έστω και ένα περιοριστικό μέτρο, από αυτά που ισχύουν για τους απλούς πολίτες, το οποίο να το τηρούν οι “άριστοι ” της ΝΔ», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η απάντηση του Χρήστου Κέλλα

Ο Χρήστος Κέλλας ήταν από τους πρώτους βουλευτές που είχαν νοσήσει από κορονοϊό τον Μάρτιο του 2020, αλλά και από τους βουλευτές- γιατρούς που ζήτησαν να ενταχθούν στο δυναμικό του ΕΣΥ, στο δεύτερο κύμα, άνευ αμοιβής. Στην ανάρτηση του στα social media έκανε λόγο για ανθρώπινη στιγμή. “Ήταν μια ανθρώπινη στιγμή σε σπίτι αδελφικού μου φίλου που βάπτιζε την εγγονή του. Συγγνώμη αλλά υπάρχουν και αυτές οι στιγμές” έγραψε συγκεκριμένα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς είχε δηλώσε σχετικά με το «αντάρτικο» που έκαναν καταστηματάρχες της εστίασης βάζοντας μουσική.ότι “Η μουσική σαφώς δεν κολλάει, αλλά όλοι οι επιστήμονες, σε όλον τον κόσμο, συμφωνούν ότι η μουσική κάνει τους ανθρώπους να μιλούν πιο δυνατά, να χορεύουν και να έρχονται πιο κοντά, με συνέπεια ο ιός να μεταδίδεται σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Οι λογικές αντάρτικου δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές. Όποιος αποφασίσει να παραβεί τους κανόνες, θα αναλάβει και τις ευθύνες του”.

Έξαλλος ο Πολάκης

Τα πυρά του Παύλου Πολάκη δέχθηκαν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ μετά την  αποκάλυψη του της εφημερίδας Documento ότι ο βουλευτής της ΝΔ Χρ. Κέλλας συμμετείχε σε παράνομο γλέντι μετά μουσικής.Στην ανάρτηση του Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει: “Πού είναι τα ΠΕΤΣΟΤΑΪΣΜΕΝΑ ΜΜΕ να το κάνουν αναστα ο κυριος όπως τον Οκτώβρη που έφαγα με συνεργάτες μου στα Χανια μετά από χειρουργειο;;; Αει να ΧΑΘΕΙΤΕ Ψεύτες και ΞΕΦΤΙΛΕΣ !!!”.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας στις 31 Μαρτίου 2020 είχε πάρει εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας μετά από πολυήμερη «μάχη» με τον κορωνοϊό και είχε δηλώσει ότι “ο ιός είναι ύπουλος, επικίνδυνος και δεν πρέπει να τον υποτιμάμε. Το λέω γιατί ταλαιπωρήθηκα πολύ. Δεν αξίζουμε τέτοια ταλαιπωρία”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *