Friday , 19 April 2024

Χριστουγεννιάτικο «δώρο» 885 ευρώ της ΕΥΑΘ σε κοινόχρηστο λογαριασμό

Του Γ. Κατσιάνη

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε, παραμονές Χριστουγέννων ιδιοκτήτες και ενοίκους οικοδομής, όταν έλαβαν τον κοινόχρηστο λογαριασμό  της ΕΥΑΘ.

Όπως αποκαλύπτει το thesseconomy.gr, καλούνται να πληρώσουν το ποσό των 885 ευρώ (!)(φωτογραφία) μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2021 για νερό που κατανάλωσαν το τετράμηνο 4/7-3/11.

Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, οι 17 διαμένοντες του τριώροφου κτιρίου κατανάλωσαν μέσα σε τέσσερις μήνες συνολικά 247 κυβικά μέτρα νερού, όταν η μεγαλύτερη κατανάλωση νερού που είχαν μέχρι σήμερα ήταν 95 κυβικά μέτρα νερού. 

«Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι επρόκειτο περί λάθους. Έτσι, αποφασίσαμε να φέρουμε υδραυλικό για να ελέγξει αν υπήρχε κάποια βλάβη στον μετρητή της ΕΥΑΘ», δήλωσε στο thesseconomy.gr η διαχειρίστρια της οικοδομής.

Μετά από έλεγχο που έγινε στο υδρόμετρο, διαπιστώθηκε η ύπαρξη διαρροής στον περιβάλλοντα χώρου του κτιρίου.

«Έστειλα e-mail στο πρωτόκολλο της ΕΥΑΘ, με το οποίο ζητούσα επανέλεγχο του λογαριασμού, με σκοπό την μείωση του υπέρογκου ποσού που καλούμαστε να πληρώσουμε», σημείωσε η διαχειρίστρια.

Την επόμενη ημέρα, το αίτημα των έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου, ώστε να εξεταστεί από την αρμόδια υπηρεσία της ΕΥΑΘ, εντός των ημερών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *