Saturday , 20 April 2024

Χωρίς ρεύμα αύριο αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης

Χωρίς ρεύμα θα μείνουν αύριο Κυριακή καταναλωτές και επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί από τις 8:00 μέχρι τις 10:30 το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα την περιοχή των οδών Φιλίππου, Αχειροποιήτου, Κοζάνης, Συντ. Αβδελλά, Ιασωνίδου και Χριστοπούλου.

Ακόμα, από τις 8:00 έως τη 1:00 το μεσημέρι χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι καταναλωτές και οι επιχειρήσεις του δήμου Χαλκηδόνος και ειδικότερα στην περιοχή βγαίνοντας από Χαλκηδόνα στον δρόμο για Ν.ΖΩΗ οι ΣΛΑΦΤΣΑΚΗΣ, ΠΑΤΑΚΑΣ, ΑΦΟΙ ΜΗΤΑΚΟΥ, ΙΤΣΟΥ, ΕΥΡΟΦΟΥΝΤ ΑΕ, ΜΙΣΚΑΚΗ, ΑΒΡΑΜΙΔΗ, ΕΛΛΗΝ.ΕΤ.ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ, ΑΛΙΜΑΤΗΡΗ, VODAFONE, ΝΑΣΙΟΥΛΑ, ΟΥΘ Φ – 58Α ΤΑ Φ/Β ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ, ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΚ.Α.Ε, ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ, ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ.

Επίσης, από τις 8:00 μέχρι τη 1:30 θα σημειωθεί διακοπή στον δήμο Θεσσαλονίκης και ειδικότερα στην περιοχή της πλατείας Δημοκρατίας και της αγοράς Βαρδαρίου και πιο συγκεκριμένα τις οδούς Λαγκαδά, Τερτσέτη, Πολυζωίδη, Ειρήνης, Παπαρρηγοπούλου, Μαβίλη και Πηνειού.

Από τις 8:00 μέχρι 2:30 στον δήμο Δέλτα στην ΒΙ.ΠΕ.Θ. δεν θα έχουν ρεύμα τα εργοστάσια ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, GILDA, ΧΟΥΡΜΟΥΖΙΑΔΗΣ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ, ΜΕΓΚΛΑΣ, ΚΡΑΛΛΗΣ, PEPSI CO, HELLENIC CATERING & ΜΩΡΑΙΤΙΔΗΣ.

Ακόμα, από τις 8:00 μέχρι τις 2:30 στιν δήμο Θέρμης δεν θα εχουν ρεύμα οι καταναλωτές στις δημοτικές ενότητες Σουρωτής-Αγιου Αντωνίου και Μονοπηγάδου συμπεριλαμβανομένων και των καταναλωτών ΕΡΓ. ΣΟΥΡΩΤΗΣ, Ι.Μ. ΙΩΑΝΝΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, όλων των Φ/Β ΣΤΑΘΜΩΝ και Αρδευτικών που βρίσκονται στην συγκεκριμένη περιοχή.
Τέλος χωρίς ρεύμα θα μείνουν από τις 10:30 μέχρι τις 12:30 οι καταναλωτές των δήμων Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς που βρίσκονται μεταξύ των οδών Μεταμορφώσεως, Τραπεζούντος, Βαζελώνος και Αργυρουπόλεως.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *