Friday , 26 April 2024

Όταν έχεις μήνυμα από τους Illuminati

Του Γ. Κατσιάνη

Ένα περίεργο μήνυμα έλαβα σήμερα το πρωί στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο (email).

“Χαιρετισμούς, από την παγκόσμια ελίτ αυτοκρατορία των illuminati. Είστε επιχειρηματίας Άνδρας/γυναίκα, πολιτικός, μουσικός, φοιτητής, ποδοσφαιριστής, μισθωτός και θέλεις να είσαι πλούσιος, να χρειάζεσαι προστασία, να αποκτήσεις γνώσεις, να είσαι ισχυρός και να είσαι διάσημος στη ζωή.
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας με το να είστε μέλος της μεγάλης αυτοκρατορίας των Ιλλουμινάτι για να κερδίσετε πολλά οφέλη, Με αυτό όλα τα όνειρα και η επιθυμία της καρδιάς σας μπορούν να εκπληρωθούν πλήρως”, έγραφε στην εισαγωγή του το μήνυμα.

Στη συνέχεια, ο αποστολέας του μηνύματος με ενημέρωνε ότι αν ενδιαφέρομαι να “γίνω μέλος των μεγάλων illuminati”, θα πρέπει να απαντήσω σε μια ηλεκτρονική διεύθυνση gmail!

Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για ένα νέο κόλπο που χρησιμοποιούν όσοι επιδιώκουν να υποκλέψουν τα προσωπικά δεδομένα των υποψήφιων τους, μέσω κακόβουλων λογισμικών (spam).

Οφείλω όμως να ενημερώσω τους αναγνώστες του thesseconomy.gr ότι οι επιτήδειοι χρησιμοποιούν χίλιους δύο τρόπους προκειμένου να εξαπατήσουν τους ανυποψίαστους παραλήπτες με τέτοιου είδους e-mail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *