Friday , 29 March 2024

Άδεια τα ξενοδοχεία στη Νάουσα της Πάρου – Στο 20% η τουριστική κίνηση

Σ.Ξανθοπούλου

Άδεια ξενοδοχεία και καταστήματα χωρίς τουρίστες είναι η εικόνα που αντικρίζει κανείς στη Νάουσα της Πάρου. Η πρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Καταστημάτων Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης, Νίκη Κωνσταντίνου, συνεχίζει την αυτοψία της στα νησιά των Κυκλάδων και μιλώντας στο thesseconomy.gr επεσήμανε ότι “η κατάσταση στη Νάουσα της Πάρου είναι κατά τι καλύτερη από την Νάξο. Δεν βλέπεις το απόλυτο σκοτάδι αλλά η τουριστική κίνηση δεν είναι η αναμενόμενη. Σημειωτέον ότι σε ξενοδοχεία 20 δωματίων με θέα το Αιγαίο λειτουργούν μόνο τα τρία. Στα καφέ και τα εστιατόρια θα δεις το πολύ τρεις παρέες. Υπήρχαν και καταστήματα χωρίς κανέναν πελάτη. Δεν κρατιούνται έτσι τα μαγαζιά όμως. Αυτή την ώρα κάνουμε αυτοψία και στην Παροικιά” τόνισε η κ. Κωνσταντίνου.

Αυτή τη στιγμή η Πάρος έχει εγχώριο τουρισμό κυρίως. “Ως επί το πλείστον βλέπεις Έλληνες στα σοκάκια της Πάρου” μας λέει η κ. Κωνσταντίνου.

Εκείνο που κάνει θετική εντύπωση είναι το ιατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Πάρου καθώς σύμφωνα με όσα κατέγραψε η κ. Κωνσταντίνου, ακόμη και στο διάλειμμά τους οι γιατροί προσφέρουν απλόχερα τις υπηρεσίες τους σε όποιον χρειάζεται βοήθεια και κάνουν ελέγχους επί τόπου.

Η περιοδεία του ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ θα ολοκληρωθεί αύριο στην Αντίπαρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *