Thursday , 18 April 2024

Άδωνις Γεωργιάδης: «Είναι λαθρομετανάστες όσοι έρχονται παράνομα στην Ελλάδα»

Την δική του θέση για το αν και κατά πόσο είναι μετανάστες και πρόσφυγες όσοι εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα από τρίτες χώρες, παρουσίασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό One Channel, ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε «λαθρομετανάστες» όσους περνούν παράνομα τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα της χώρας.   

«Οι άνθρωποι που έρχονται παράνομα στη χώρα μου είναι λαθρομετανάστες. Ήρθαν στη χώρα μου, χωρίς να με ρωτήσουν, παραβίασαν τους νόμους», δήλωσε και σημείωσε πως «στην Ελλάδα κυριαρχεί ο ελληνικός λαός, ούτε ο Σομαλός, ούτε ο Μαγκρέμπ».

«Αν θέλει να έρθει οικονομικός μετανάστης στην πατρίδα μου, μπορεί να πάει σε ένα προξενείο ή πρεσβεία, να υποβάλλει αίτημα για να λάβει βίζα και όταν εγκριθεί, να έρθει εδώ και να ζήσει, μαζί με τα παιδιά του. Εφόσον όμως αποφασίσει να παραβιάσει την κυριαρχία, τη νομοθεσία και τα δικαιώματα του ελληνικού λαού, επέλεξε να είναι λαθρομετανάστης», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης ενώ δήλωσε πως δεν δέχεται «καμία δικτατορία και τυραννία πολιτικής ορθότητας της Αριστεράς. Πολιτική ορθότητα από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν δέχομαι».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις του κ.Γεωργιάδη: https://www.youtube.com/watch?v=1R0JNizWd7k

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *