Thursday , 25 April 2024

Άμεση εγκατάσταση φωτοσήμανσης στο τμήμα του σιδηροδρομικού δικτύου Λάρισα-Θεσσαλονίκη, ζητά ο Νίκος Ανδρουλάκης

Την άμεση εγκατάσταση φωτοσήμανσης στο τμήμα του σιδηροδρομικού δικτύου Λάρισα-Θεσσαλονίκη και την αναδιάταξη της οργάνωσης των σιδηροδρόμων σε νέα βάση, ζήτησε μεταξύ άλλων από την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης κατά τη διάρκεια σύσκεψης που είχε με ειδικούς στην ασφάλεια των σιδηροδρομικών δικτύων.

«Σε αυτό το τραγικό γεγονός αποτυπώνεται η αδυναμία του κράτους μας να δημιουργήσει ασφαλείς μεταφορές με τροχήλατα μέσα, τα όποια στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι στην πρωτοπορία όντας τα πιο οικολογικά» σημείωσε και υπογράμμισε την ανάγκη της δημιουργίας ενός ισχυρού κράτους, «το οποίο θα διασφαλίζει τη μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη η κοινωνία».

«Αποδείχθηκε ότι αυτό που η σημερινή κυβέρνηση αποκαλεί επιτελικό κράτος, ήταν μια παρέα στελεχών γύρω από τον πρωθυπουργό, η οποία δεν μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες που θέλουμε ώστε να υπάρξει ένας άλλος τρόπος διακυβέρνησης, με αξιοκρατία, με συνέπεια και με στρατηγικό πλάνο για την αντιμετώπιση όλων των προκλήσεων για το παρόν αλλά και το μέλλον της χώρας», επισήμανε ο κ. Ανδρουλάκης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *