Tuesday , 16 April 2024

Άνοιξε το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επανεκκίνηση του χειμερινού τουρισμού, με τη λειτουργία των χιονοδρομικών κέντρων, η οποία αναμένεται για το ερχόμενο Σάββατο 16 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, η «πρεμιέρα» έγινε με το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, στις εγκαταστάσεις του οποίου θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία των αθλητών της εθνικής προολυμπιακής ομάδας που θα συμμετάσχει στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022.

«Οι προπονήσεις, η χρήση καθώς και το ωράριο προπονήσεων στις εγκαταστάσεις του Ε.Χ.Κ. Βασιλίτσας, αφορούν αυστηρά και μόνο τους συγκεκριμένους αθλητές και τους συνοδούς χειμερινών αθλημάτων (75 άτομα συνολικά) οι οποίοι αναφέρονται ονομαστικά σε κατάσταση που μας έχει αποσταλεί και εγκριθεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού», τονίζεται, μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της διοίκησης του χιονοδρομικού κέντρου.  

Όσον αφορά τη συμμετοχή των αθλητών, των προπονητών και των συνοδών τους στις προπονήσεις θα γίνονται με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες, που υπάρχουν αναρτημένες στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ στην ενότητα «Αθλητισμός και COVID-19», «εφόσον προηγουμένως έχουν υποβληθεί σε test COVID-19 και αυτό είναι αρνητικό», όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *