Wednesday , 17 April 2024

Έδιωξαν άρον άρον ζευγάρι από beach bar της Χαλκιδικής επειδή δεν έκανε κράτηση(!)

Του Γ. Κατσιάνη

«Βροχή» πέφτουν οι καταγγελίες πολιτών σε βάρος beach bar στη Χαλκιδική, είτε για φαινόμενα αισχροκέρδειας, είτε για περιπτώσεις αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς.

Μετά την αποκάλυψη για τη χρέωση των 10 ευρώ(!) για είσοδο και καφέ σε beach bar (https://thesseconomy.gr/%cf%87%cf%81%ce%ad%cf%89%cf%83%ce%b7-10-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%8e-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%af%cf%83%ce%bf%ce%b4%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%cf%86%ce%ad-%cf%83%ce%b5-beach-bar-%cf%84/) το thesseconomy.gr παρουσιάζει σήμερα την περίπτωση ζευγαριού από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο επισκέφτηκε, την περασμένη εβδομάδα, beach bar στο πρώτο «πόδι».  

Οι δύο νέοι αφού βρήκαν ξαπλώστρες και άπλωσαν τις πετσέτες τους, ετοιμάστηκαν να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα.

Ξαφνικά, τους πλησιάζει μία υπάλληλος και τους ρωτά αν έχουν κάνει κράτηση.

«Τις απαντήσαμε αρνητικά καθώς αφενός δεν το γνωρίζαμε και αφετέρου, ήταν καθημερινή (Παρασκευή), υπήρχαν άδειες ξαπλώστρες και δεν υπήρχε κάποια ένδειξη ‘reserve’ στο σημείο που καθίσαμε», δήλωσε ο καταγγέλλων.

«Λυπάμαι, δεν μπορείτε να μείνετε…», ήταν η κοφτή απάντηση της υπαλλήλου.

«Όταν της ζητήσαμε τον λόγο, μας είπε ότι το beach bar δουλεύει μόνο με reserve κρατήσεις(!)», σημείωσε η παθούσα.

Παρά την απόπειρα του ζευγαριού να μεταπείσει την υπάλληλο, προτείνοντας να καθίσουν σε άλλο σημείο, όπου δεν χρειάζονταν κράτηση για τις ξαπλώστρες, η προσπάθεια τους απέβη άκαρπη.

«Τελικά, σηκωθήκαμε και πήγαμε σε άλλο beach bar της περιοχής, το οποίο ούτε κράτηση χρειάζονταν για τις ξαπλώστρες και λογικές τιμές είχε», σχολίασε ο παθών.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *