Friday , 19 April 2024

Έκκληση Βρούτση στους Έλληνες ξενοδόχους να ανοίξουν τα ξενοδοχεία τους και να συμμετέχουν στο πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού

Έκκληση στους Έλληνες ξενοδόχους να ανοίξουν τα ξενοδοχεία τους και να συμμετέχουν στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού απηύθυνε σήμερα το πρωί ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Μιλώντας, αναλυτικότερα στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ.Βρούτσης απηήθυνε έκκληση στους ξενοδόχους της χώρας μας να θέσουν σε λειτουργία τις μονάδες τους και να συμμετέχουν στο πρόγραμμα (εσωτερικού) κοινωνικού τουρισμού, ώστε να κάνουν διακοπές στα νησιά οι Έλληνες άνεργοι και εργαζόμενοι, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι είναι κρίμα να μην φτάσουν τα χρήματα του προγράμματος στη βάση, δηλαδή στα ελληνικά ξενοδοχεία.

Ερωτηθείς, μάλιστα, αν η έκκληση αυτή σημαίνει ότι φοβάται πως πολίτες που έχουν υποβάλει αίτημα στο πρόγραμμα θα μείνουν με το voucher στο χέρι, ο υπουργός Εργασίας απάντησε καταφατικά, διότι η συμμετοχή στο πρόγραμμα (σ.σ. των ξενοδόχων) δεν είναι μεγάλη. Τόνισε, επίσης, ότι έχει ληφθεί μέριμνα, ώστε οι πληρωμές στα ξενοδοχεία από το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού να γίνονται μετά από μόνο έναν μήνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *