Friday , 29 March 2024

Έκρηξη σε ταχύπλοο στη Σιθωνία-Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου μεταφέρθηκε το 8χρονο κοριτσάκι της οικογένειας που επέβαινε στο σκάφος

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε ένα οκτάχρονο κοριτσάκι που τραυματίστηκε σήμερα το μεσημέρι, από έκρηξη σε ταχύπλοο σκάφος, στο οποίο επέβαινε μαζί με τους γονείς του και τα δύο αδέλφια του, στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Ιωάννη, στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

Από την έκρηξη, της οποίας τα αίτια παραμένουν άγνωστα, εκδηλώθηκε φωτιά στο σκάφος, το οποίο έφερε σερβική σημαία, αλλά ευτυχώς ο χειριστής του-ο πατέρας της οκτάχρονης, πρόλαβε να το οδηγήσει στην ακτή.

Η πενταμελής οικογένεια παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Αγίου Νικολάου. Οι γιατροί που τους εξέτασαν εκεί έκριναν ότι το κοριτσάκι έπρεπε να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, καθώς φέρει τραύματα στο θώρακα και στην κοιλιά. Η υγεία όλων των υπολοίπων κρίθηκε ότι δεν εμπνέει ανησυχία.

Το ταχύπλοο έχει καεί ολοσχερώς, ενώ ήταν μεγάλο το σοκ και για τους εκατοντάδες λουόμενους στην παραλία  στην παραλία του Αγίου Ιωάννη, μια από τις πιο προσφιλείς παραλίες της Χαλκιδικής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *