Monday , 6 May 2024

“Έρχεται” η Έξυπνη Τουριστική Κάρτα

Του Γ.Κατσιάνη

Μια πρωτοποριακή εφαρμογή που έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που ταξιδεύουμε θα παρουσιαστεί αύριο, Σάββατο στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia.

Πρόκειται για την Έξυπνη Τουριστική Κάρτα.

Με την υποστήριξη της τεχνολογίας blockchain, η κάρτα επιχειρεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι ταξιδιώτες αλληλεπιδρούν με τον προορισμό επίσκεψής τους.

Επιπλέον αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την προώθηση της Θεσσαλονίκης ως ένα καινοτόμο τουριστική προορισμό και μια ευκαιρία για τους ταξιδιώτες να ζήσουν μια πιο αξέχαστη εμπειρία.

Τα χαρακτηριστικά

Η Έξυπνη Τουριστική Κάρτα εγγυάται την προστασία των δεδομένων του χρήστη ενώ διασφαλίζει την προσβασιμότητα του σε αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τον προορισμό, τις προσφορές, τις δραστηριότητες, την τοπική κουλτούρα και τα αξιοθέατα.

Μέσω της συγκεκριμένης κάρτας, οι ταξιδιώτες μπορούν να προγραμματίσουν την εμπειρία τους, να κλείσουν δραστηριότητες, να αγοράσουν εισιτήρια και να πληρώσουν για υπηρεσίες με ένα απλό κλικ, προσφέροντας άνεση και ευελιξία.

Να σημειωθεί ότι την παρουσίαση της Έξυπνης Τουριστικής Κάρτας θα πραγματοποιήσει σήμερα, Παρασκευή στις 7 το απόγευμα στο περίπτερο 13 ο τεχνικός διευθυντής της Softweb, Αλέξανδρος Ασημακόπουλος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *