Saturday , 27 April 2024

Έρχεται η 11η ARTOZYMA στη Θεσσαλονίκη

Στον ρυθμό της 11ης ARTOZYMA θα κινείται το διάστημα 24-26 Φεβρουαρίου η Θεσσαλονίκη.

Η φετινή κλαδική έκθεση καταγράφει αύξηση 35% των εκθετηρίων χώρων και του αριθμού των εκθετών που προέρχονται από τους τομείς των πρώτων υλών και των μηχανημάτων ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού, του εξοπλισμού, των εργαλείων, των έτοιμων και ημιέτοιμων προϊόντων, του καφέ-ροφημάτων και μηχανών παρασκευής και της συσκευασίας.

Στο επίκεντρο της φετινής ARTOZYMA βρίσκονται οι παράλληλες εκδηλώσεις με το Bakery Lab και το πρόγραμμα παρουσιάσεων της εθνικής ομάδας Αρτοποιίας, καθώς και τα σεμινάρια του Ιταλού δεξιοτέχνη της υψηλής αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, Matteo Manuini που θα έρθει στην έκθεση για να παρουσιάσει νέες τεχνικές για ζύμες φούρνου και ζαχαροπλαστείου.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού καθώς και το δημιουργικό εργαστήρι Pastry Lab, όπου εκλεκτοί και καταξιωμένοι chef της ζαχαροπλαστικής, θα φτιάξουν εμπνευσμένα γλυκά με νέες τεχνοτροπίες και πρωτότυπα υλικά.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια και workshops που αφορούν τις νέες τάσεις του κλάδου και την τεχνολογία τροφίμων.

Νασημειωθεί ότι όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις της ARTOZYMA και το σύνολο της ενημέρωσης για την έκθεση μπορείτε να τα δείτε στη διεύθυνση: https://www.artozyma-expo.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *