Saturday , 20 April 2024

“Έρχεται” στη Θεσσαλονίκη η χολυγουντιανή εταιρία παραγωγής ταινιών Millenium

“Ψήφο” εμπιστοσύνης στη Θεσσαλονίκη δίνει η αμερικανική εταιρία Millenium, με τη δημιουργία στούντιο παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών.

Το “πράσινο” φως για την συγκεκριμένη επένδυση άναψε κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας με τον πρόεδρο της εταιρίας, Jeffrey Greenstein.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να εργαστούν από κοινού για να γίνει το συντομότερο πράξη ο σχεδιασμός της εταιρίας να κατασκευάσει και να λειτουργήσει στούντιο της Millennium στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Τζιτζικώστας εξέφρασε την ικανοποίησή του, που μια εταιρία με αμέτρητες επιτυχημένες παραγωγές και με απίστευτα πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες παγκοσμίως, σκοπεύει να χτίσει τα δικά της στούντιο στη Θεσσαλονίκη ενώ παράλληλα κατέστησε σαφές πως θα κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να βρεθεί άμεσα ο κατάλληλος χώρος για να προχωρήσει η υλοποίηση του συγκεκριμένου κινηματογραφικού πρότζεκτ.

Από την πλευρά του, ο κ. Greenstein ανέπτυξε στον κ.Τζιτζικώστα το σχεδιασμό της εταιρίας για το συγκεκριμένο εγχείρημα και τις παραμέτρους του εγχειρήματος, που πρέπει να καλυφθούν, προκειμένου το συντομότερο να δημιουργηθούν οι εγκαταστάσεις και να αρχίσουν τα γυρίσματα ταινιών.

“Θέλω να μας θεωρείτε τους μεγαλύτερους συμμάχους σας στην προσπάθεια αυτή. Για εσάς η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία είναι ο ιδανικός χώρος για μεγάλες παραγωγές. Για εμάς είναι η πόρτα για να μπει η περιοχή μας στον παγκόσμιο κινηματογραφικό χάρτη και γι’ αυτό θα είμαστε αρωγοί στην υλοποίηση του σχεδιασμού σας. Να υπολογίζετε σε εμάς και είμαι σίγουρος ότι μόνο επιτυχημένη θα είναι η παρουσία της Millennium στη Θεσσαλονίκη. Εκτιμούμε πολύ τη στήριξή σας και δεν σας κρύβω ότι είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε μαζί σας τα επόμενα χρόνια. Η διοίκηση της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχει ως χαρακτηριστικό της την αποτελεσματικότητα και την εξεύρεση λύσεων για την αντιμετώπιση ζητημάτων. Στο τέλος θα δείτε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή μιας εποικοδομητικής συνεργασίας”, τόνισε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *